Stoel huren in het centrum van Breda
Ik heb een plek vrij voor een vakgek met ballen!

Een stoel huren in mijn salon

Ik heb een plek vrij voor een vakgek met ballen!

Stoel huren als allround kapster/kapper of barbier  in het centrum van Breda! 

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? En ben jij iemand die zijn eigen identiteit wil neerzetten en eigen tijden wilt bepalen? Dan kan stoelhuur in mijn salon een mooie stap zijn voor jou! Op een unieke locatie en in een karakteristiek pand, rustig gelegen in het centrum van het bruisende Breda.

Heb jij zin in een uitdaging met veel vrijheid, waarbij je zo veel of zo weinig kunt werken als jij zelf wilt en dus ook zelf bepaalt hoeveel jij verdient. Dan heb ik ruimte voor jou! Ik heb ruimte voor een allround kapster/kapper of barbier. Enkel en alleen elkaar versterken door samen meer te bereiken en klanten naar ons toe te trekken.

Kom gerust eens kennis te maken om samen een kijkje te nemen in wellicht jouw nieuwe werkruimte. Tot snel!

Stoel huren als barbier in het centrum van Breda! Ben jij een vakgek met ballen?

Die toe is aan een nieuwe uitdaging? Die zijn sfeer en identiteit wil neerzetten en eigen tijden wilt bepalen? Dan kan stoelhuur in onze salon een mooie stap zijn voor jou! Op een unieke locatie en in een karakteristiek pand, rustig gelegen in het Centrum van het bruisende Breda.

Heb jij zin in een uitdaging met veel vrijheid, waarbij je zo veel of zo weinig kunt werken als jij zelf wilt en dus ook zelf bepaalt hoeveel jij verdient. Dan heb ik ruimte voor jou! Ik heb ruimte voor een barbier. Enkel en alleen elkaar versterken door samen meer te bereiken en klanten naar ons toe te
trekken.

Ik heb het bier al koud staan om eens kennis te maken en om samen een kijkje te nemen in wellicht jouw nieuwe werkruimte. Tot snel!