Ik liep tegen het feit aan dat veel kappersmerken niet de openheid geven in de achtergrondinformatie van producten, zoals welke grondstoffen worden er gebruikt, een onduidelijke ingrediënten lijst, en wat gebeurt er eigenlijk in het haar wanneer je bepaalde producten gebruikt? Wanneer je zelf meer kennis krijgt kun je zelf veel meer haar en hoofdhuid problemen voorkomen of juist verhelpen! Hierom begon mijn zoektocht naar merken die er ook zo over denken en graag de hoe en waarom met de wereld willen delen.

Ik liep tegen het feit aan dat veel kappersmerken niet de openheid geven in de achtergrondinformatie van producten, zoals welke grondstoffen worden er gebruikt, een onduidelijke ingrediënten lijst, en wat gebeurt er eigenlijk in het haar wanneer je bepaalde producten gebruikt? Wanneer je zelf meer kennis krijgt kun je zelf veel meer haar en hoofdhuid problemen voorkomen of juist verhelpen! Hierom begon mijn zoektocht naar merken die er ook zo over denken en graag de hoe en waarom met de wereld willen delen.

De producten van Philip Martin’s zijn geselecteerd en gecertificeerd op plantaardige en biologische ingrediënten. Voorbeelden zijn Jojoba-olie, Calabrische sinaasappel-essence, Italiaans geteelde aloë, mediterrane olijfolie en Moringa Oleifera-zaadextract.

Wanneer je goed voor je haar en lijf bent dan is het slim om ook eens goed te kijken naar de producten en ingrediënten die je gebruikt. Want hoe beter je bronnen, hoe beter jouw producten en resultaten. Ik ben nooit uitgeleerd en vind het leuk om de kennis die ik leer met jullie te delen!

Ben je benieuwd naar de producten waarvoor ik sta en graag mee werk? Stuur me een berichtje of vraag het me in de salon.

De producten van Philip Martin’s zijn geselecteerd en gecertificeerd op plantaardige en biologische ingrediënten. Voorbeelden zijn Jojoba-olie, Calabrische sinaasappel-essence, Italiaans geteelde aloë, mediterrane olijfolie en Moringa Oleifera-zaadextract.

 

Wanneer je goed voor je haar en lijf bent dan is het slim om ook eens goed te kijken naar de producten en ingrediënten die je gebruikt. Want hoe beter je bronnen, hoe beter jouw producten en resultaten. Ik ben nooit uitgeleerd en vind het leuk om de kennis die ik leer met jullie te delen!

Ben je benieuwd naar de producten waarvoor ik sta en graag mee werk? Stuur me een berichtje of vraag het me in de salon.